Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Működne, apró szépséghibával. A Power és a Reset kapcsolók csak benyomott állapotban vannak zárva, amint elengeded őket, újra nyitnak. A belinkelt kapcsolók viszont bármely állapotban stabilan megmaradnak (nem húzza őket vissza egy rugó a KI állásba), ezért ezt minden alkalommal neked kell megtenned. Engem idegesítene.
Úgy tudom, hasonló stílusú kapcsolók vannak olyan kivitelben is, amilyenre itt szükség lenne, de engem ne kérdezz, hol kaphatók.
(Személyes véleményem az, hogy ocsmányul néznének ki egy PC-n ki, ráadásul könnyen beléjük lehet akadni és véletlenül resetelni a gépet. De hát ízlések és pofonok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest