Hirdetés
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
abridabri
üzenetére
Felejtsd el a szivacsokat. Ami kell neked az bitumen lap es ra filc. En most egy rack szekrenyt szigeteltem igy le es oriasi a kulonbseg. A szivacs is jo, de az a hangok visszaverodese ellen jo, viszont a hordozo felulet fele atvezeti.
Pl. elotte, ha megpoccintettem kivulrol a szekreny oldalat, akkor kongott az egesz lemez, a bitumen lap utan pedig annyival megnott a tomege es csokkent a rugalmassaga, hogy szinte csak egy tompa puffanast hallani ahogy a kormom hozzaer.
-
imibogyo
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Én használtam már sok fajtát, számottevő különbséget nem vettem észre a légmozgásban. A gépek csendesítésében viszont mindig a "mintás" szivacsok a jobbak, így azok szerintem jobb választások, plusz a szemnek is kellemesebbek (nekem). Legtöbbször a tojástartós mintájút használtam, nagyon régi projektjeimben is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest