- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
CheGhost
üzenetére
Mea culpa! A leírást nem olvastam végig először.
Azért illik feltüntetni még egyet-mást a rajzon. Ilyen töltős változatban rendben van, az U4 áramgenerátoros üzemmódban dolgozik.
Tisztázódni látszik a virtuális föld ügye is. Két "elemmel" (akkuval, mert csak azt lehet tölteni is!) használva nem kell virtuális föld, mert van valós: a két akku közös pontja. Ekkor az U2, U3 sem kell szerintem, csak akkor, ha a két akku feszültsége nem egyformán csökkenne. A virtuális föld ezt kicselezi.
Ha csak egy a feszültségforrás, akkor mindenképp kell.A bass boost kapcsoló érthető, de a CENTER felíratú izét nem tudom mire vélni.

Gondolom kipróbálhatod előbb 2 elemmel, majd ha működik áttérhetsz akkukra, töltésre. A végén pedig, ha látod, hogy teszem azt elcsúszik a középpont, megépítheted a virtuális földet is. Még diszkrét elemekkel is megépíthető pár négyzetcentis felületre.
Az utóbb talált ICk se erre valük. Mindegyik referenciaforrás, de egyik se FELEZ feszültséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest