Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
tajcsi
üzenetére
Erre visszatárve..
Betettem a kartyat a gepbe es ``critical core error`` jott elo, vagyis a D601es jelzesu piros led lampa vilagit a kartya hatlapjan. Azt hittem ez az miatt van, hogy megszakadt a kontakt a nyak es a mar emlitett smd kozott...
Tegnap viszont eljott hozzam egy ilyen mezei hobbi szinten tvket javito ismerosom, aki valami csipogoval letesztelte, hogy van e kontakt az smd es a nyak kozott. VAN!
VISZONT! Mikor elmondtam neki, hogy ez a hibauzenet azt jelenti, hogy valami aramellatasi gond lehet mert a gpu nem kaphat eleg aramot (kartya dolgozik csak nem ad kepet) o a csipogo egyik veget odatette a dvi kimenethez a masikkal pedig megerintette a kartya hatlapjan a 6 tus csatik forrasztasat. A ketto db 6 tus csatlakozok forrasztasainak mindegyike ugyanolyan vinnyogo hangot adott, egyet kiveve, ami alig adott hangot. Azt mondta az ismerosom, hogy azon alig van elleneallas...
itt a kep bekeretezve, hogy melyik sikitozott halkabban...

-
GâLî
tag
válasz
tajcsi
üzenetére
Ha leforrasztod az alkatrészt akkor derül ki hogy leszakadt-e a pad az aljáról, ha szerencséd van csak a forrasztás volt rossz minőségű és a sok hőtágulástól fáradt el. Akkor egy kis folyasztószert neki és lehet újraforrasztani.
UI közben ránéztem az alkatrész adatlapjára, elég masszív darab, szerintem az újraforrasztás elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- EVGA Supernova 850 GT
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest