- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
-
cocka
veterán
Szerintem maga a program fogja kérni a pin kódot, de előtte vagy telefonon kapcsold ki a pin kérést, vagy talán a programban is lesz erre lehetőség.
bedugom és egy programmal még csatlakozni kell és utána van Net?
Sőt, előtte még driverét is fel kell telepíteni, ami magán a modemen lesz rajta egy virtuális CD meghajtón. Úgyhogy szerintem ha csak bedugod, elsőre nem fogja felismerni, csak ezt a meghajtót, amiről telepítheted a modem driverét, utána lesz felismerve normálisan modemként. Aztán van külön hozzá egy program, amit elindítva létrehozható a kapcsolat.
Mondjuk nekem kártyafüggetlen van eleve, szal. fogalmam sincs, hogy a Telekom mit ad, de a koncepció valószínűleg hasonló.
-
cocka
veterán
Fogalmam sincs, az enyém alapból kártyafüggetlen.
De ha fontos a ping, ne mobilneten játsszál! Mert ez túlságosan ingadozó és pinget tekintve elég instabil kapcsolat, sokszor vannak nagy kiugrások, függetlenül attól, hogy a sebesség jó.
És ha szabad ilyet írnom, akkor ha fontos ez a ping dolog szerintem inkább vegyél valami kiemelkedően jó 4G-s routert (ami alsó hangon 80k) és ne ilyen
filléres szarokbólpróbálj megbízható kapcsolatot varázsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest