- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
felhasználóx #3723 üzenetére
célhardver vs. svájci bicska,
kb. mikor megkérdezik hogy minek van az autómba gps, mikor a telefonom is tudja. -
Zeki
nagyúr
válasz
Teszem azt kell a telefonod, és nem akarod hogy mindig hotspot legyen belőle, meg gyorsabban is merül.
Nem tartom kizártnak hogy ha drága az új helyen a net+tv kombó, akkor lesz telenoros (flottás) korlátlan net + mytv. Már ha flottához lehet ilyet venni. -
g0dl
addikt
válasz
Család elmegy nyaralni, és több eszköz csatlakozna egy előfizetéssel ( notebook, tablet stb), ami Ft/MB vonatkozásában sokkal jobb, mint külön előfizetésekkel.
-
4Grider
félisten
válasz
felhasználóx #3037 üzenetére
A gázlángos multi szolgáltató, hozzá nem tör be a TEK, ha valahol valaki visszaél a free WLAN-al. (Csak megkérdezi tőle, hogy kinek a nevében jelentkezett be az elkövető.)
Míg ha magánszemély vagy, rögtön rád rúgják az ajtót.
Ötletelni mindenki tud tehát, a problémák általában a megvalósítással indulnak... -
bernel
tag
válasz
felhasználóx #3021 üzenetére
Én is keresgéltem ilyet, és én is ezt találtam a legolcsóbbnak.
Mondjuk azt nem egészen értettem, hogy ha a bluemobile mögött a telekom van (pl. az 1777 van megadva ügyfélszolgálatnak), akkor kell-e nekem szolgálatóváltást csinálni a telekomról, új sim kártyával meg mindennel. Elvben úgy tűnt, de elég értelmetlennek tűnik, ha úgyis a telekom áll mindkettő mögött, biztos meg lehetne oldani valami beállítással az adatbázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest