Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
ez tévedés... three kártyáról magyar kártyára egységesen 3 penny/perc a hívás díja junius óta (előtte 3.9 penny volt percenként) ha eu-ban vagy (azaz nem Angliában, mert az onnan is nemzetközi hivas lenne, de az se tul drága...)
az egésznek a kulcsa a 'feel at home' roaming- ban van, emiatt minden hívás Magyarországról eu-ba és értelemszerűen bármelyik magyar mobil vagy vezetekes számra is ugyanebbe a percenkénti összegbe kerül (11 Ft)....
de ha addon-t veszel akkor csak 3600 ft-ba kerül 3000 perc.... a 'feel at home' leírást is nézd át, ott van a lényeg...
-
tsteve
senior tag
műkodik itthon minden feel at home jellegű add-on... nekem már csak 1800 percem van a 10 fontos 3000-ből, én is itthon használom... ha nem veszel addont akkor 3 penny (11 ft) percenként a hívás Magyarország területéről eu-ba a 'feel at home' miatt... júliusban még 11 ft-ot fizettem, de elseje óta az addont használom és a havi 3000 percből gazdálkodom itthon Magyarországon...
amit linkeltél, az 'international saver' addon teljesen más jellegű.. ha Angliában lenne valaki, akkor van csak értelme a nemzetközi pl. magyar irányú hívások esetén... -
tsteve
senior tag
3.6 Ft/MB a netezés dija (1 penny) ha nem veszel addont...
egymást hívni (2 three kártyával) ugyanannyi, mint bármilyen másik kártyát (3 penny/perc) ha nem veszel addont...
létezik 3000 perces, 5 fontos three-three csomag is, de mivel ez hálózaton belüli, ugyanugy nem működik roaming-ban, mint ahogy a magyar szolgáltatók hálón belüli csomagjai sem működnek roaming esetén...
netezni csak addon - nal célszerű, a payg net dija és működése hasonló mint a Telekom world gprs limit-je...
-
tsteve
senior tag
ez még kedden készült, az addon inditásánál, mára már csak alig több mint 2500 percem maradt....
egy jó kis applikáció is van a Three oldalán, ami tökéletesen pontosan jelzi a hátralévő keretedet, s ami a legjobb, valódi másodperc alapú a perc számláló: azaz az 5 másodperces hívás valóban 5 másodperc, s nem 30 vagy 60...leteszteltem ezt többször a napokban
főleg magyar, angol és német számokat hívtam eddig, minden irányban a perc keretet ette csak....
jelzi azt is, hogy a feltöltött összeg soha nem jár le, ("Won't expire") mint pl. nálunk X hónap után...ez nem magyar szolgáltató...
annyi csak a feltétel hogy legalább 1 db hivást indíts 6 havonta...s ekkor nem kell újratölteni sem...
-
tsteve
senior tag
a "feel at home" a kulcs.. náluk ez jó ideje (másfél éve) működik már... ez azt jelenti, hogy roamingban fillérekért hívsz eu iranyba... 3 penny (11 ft) most a magyar irányú hivás payg-ban eu-ból (ezt használtam én is korábban) de az uj csomagok is "feel at home" - osok, s működik a 3000 perc magyar területről magyar mobil ill. vezetékes számokra is... ezt használom 3 napja
a "feel at home" miatt lett ez a kártya az eu-s kamionosok kedvenc kártyája az utóbbi másfél évben...
-
tsteve
senior tag
magyar területről magyar számra.... igy értem...
3600 ft = 3000 perc bármilyen
eu->eu hívás a Three-nél + 1 GB net (3G, szintén eu-ban)ha kihasználod a 3000 percet (nálam nagyjából ennyi a havi) akkor kb. 1 Ft/perc jön ki....
a csomag valódi másodperc alapú hívást ad eu-n belül, természetesen a jelzett magyar->magyar irányban is.. nyilván annak éri meg igazán, aki sokat telefonál havonta, mint pl. én...
ha nem veszel ilyen 3600 ft-os addont akkor 11Ft/perc minden eu->eu hívás ezzel az angol kártyával... korábban ezt használtam, de a 3000 perces, új havi csomagjuk nagyon csábító, előfizettem rá és már csak 2500 percem maradt 3 nap után a 3000 percből az applikáció szerint... nekem ez igy igen olcsó eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Warhammer 40.000
- Automobilista 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest