- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
blueMerle #13 üzenetére
Van olyan program, nekem is van 6600-án ami a képeket nagyobb felbontásba teszi és vannak profi videózó programok is amiken mindenféle jót állitani. Azt nem tudom- hogy felbontást enged-e de minőségtől a hangon át mindent lehet. És bár lehet mos nagyon nagy szamárságot mondok (azért kérlek ne küldjetek karóra) de szoftveressen át lehet hidalnio a kamera adta maximumok.. ugy mint a képnél..szerintem
-
-
blueMerle
veterán
Nem tudom,ez nekem olyan Blikk féle kitalációnak tünik, mivel nincs rola semmi a neten. És eltalátad: én speciel szemetet nem olvasok....nem érdekel Kiszel Tünde meg Anettka és barátaik. Ellenben minden reggel vásárolok minöségi, színvonalas újságokat. /mivel szlovákiában élek, itt is van Blikk, helyette jöhetett volna valami egészen más. na mind1/
-
Babetta-X
senior tag
UP
-
Babetta-X
senior tag
senki?ennél azért nagyobb érdeklődésre számitottam
-
Babetta-X
senior tag
Ahoj! Olvasta valaki a blikkben a mobilfilmfestről szóló cikket? Szerintem érdekes lehet csak semmi infót nem találok a neten erről a témakörről, amit pedig a blikk irt honlapcimet, az nem működik
Pedig én is szivessen beneveznék mert hamarossan lesz egy Nokia 6630-am és elég érdekes lehet kipróbálni magadat egy ilyenen. Akit érdekel a dolog vagy csak van róla valami infója az kérem irjon a témában!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest