- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Persze, ebben igazad lehet, csak megemlítettem.
Amúgy leírom: 1 hónapja vagyok náluk.
Az adatkártya igénylése egy kicsit lassan ment, viszont januárban volt egy kis problémám, aznap hívott az ügyintéző/főnök és végére is jártunk a dolognak.
Itt szóba került a hang alapú csomag és még pár dolog, továbbra is nagyon készséges volt.
Illetve ez ügyben azóta is folyamatos az e-mail váltás.Nekem eddig csak pozitívak a tapasztalataim.
Kéne is ide egy mázlista hashtag. -
adorjant
őstag
Saját tapasztalatom is hasonló,azzal a különbséggel,hogy egy egy Asus router+usb modem,gyári sw 20-30mbit körül tud,közvetlenül a gépre dugva a modem ,ami a csövön kifér. Lecseréltem a router szoftverét Tomatora,és ezzel már routeren keresztül is megvan az sebesség,amit a hálózat éppen tud. (DPI korlátlan)
-
törölt tag
Az Euroquattroról még nincs elegendő mennyiségű visszajelzés egy általános vélemény kialakításához. A szerződésben szerepel a Telenoros számlaforduló napja. Belépéskor mindent elektronikus csatornára kértem. A fordulós dátum elmúlt, e-mail -t nem kaptam. Tegnapelőtt ezért hívtam fel a flottakezelőt. Kértem továbbá, hogy ha van infó a roamingmentességi rendelet alapján bekövetkező, konkrét változásokról, akkor tájékoztassanak róla. Azt mondta, hogy dobjak át neki SMS -ben egy e-mail címet, és arra elküldi a Telenoros megállapodásuk részleteit. SMS rögtön ment, e-mail viszont még nem jött.
Senki se értsen félre, ezt nem hőbörgésből írom, és nem fogok a kardomba sem dőlni. Csak leírtam, ami történt. -
CoolBoy323
nagyúr
Voda kartyas, majd irni a flottanak, h im ready?
De akkor is kell vmit fizetni. Azt irta a flottas, h egy feltoltes (3000 Ft) meg 125Ft v mennyi amennyiert intezik. Vagy felreertettem vmit?!
. ha már a néven van a SIM, segítünk a számhordozásban.
Ha számot hozunk a Telenorhoz, mindig elkérik a választott csomag első havidíját, vagy a feltöltőkártya első feltöltését. Ez hozzávetőlegesen cca 3.000 Ft.
Ha mi segítünk, ez pontosan 3.175, és már akkor is egy 13 Ft-os percdíjú csomagot adunk, amíg nem írjuk át a flottába. -
törölt tag
Az jó lenne. Én is szeretnék egy linket, hogy "ezt vedd meg, dugd be, és hasítani fog a 4G a routeren". Most ott tartok, hogy veszek egy Atomos miniPC -t Windows -zal, abba dugom a modemet, összekapcsolom a LAN portjával, és azt dugom a router Wan -jába. Mekk Elek, de jobb híjján ...
-
törölt tag
Ez így kevés, és ezért nagyon félrevezető tud lenni! A Huawei akkora káoszt csinált, hogy user legyen a talpán, aki kinyomozza! Az én e3372 -esemhez ennyiféle firmware létezik. Van, amelyik Hi-Linkes, van, amelyik nem az. Windows alatt, az eszköz azonosítóiból lehet kideríteni, hogy milyen verziójú (csatlakozási módú) az eszköz. A bibi az, hogy az eladók általában nem közlik ezt a lényeges infót.
-
4Grider
félisten
-
-
z67
őstag
Melyik része nem értelmezhető? 3-as pötty? 4-es pötty?
Mindennek van listaára, és van kedvezményes ára, a kötbér a kettő közötti különbség, az addig felhasznált mértékben. Van egy plafon összeg, ami ebből következőleg a második évben magasabb. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani, kérlek próbáld meg értelmezni.
A Vodafone ügyfélszolgálatát meg nem akarom, de nem is tisztem minősíteni.
-
Taktoj
aktív tag
te beteg vagy ne haragudj
.
a telekom adót nem beszélheted le ami ebben az előfizu díjban benne van 635 ft illetve a netet sem beszélheted le ami 452 ft.
Nekem tré moblos cégesem /mobilflotta. netes/ van ott nincs telekom adó.de ez annál is jobb. itt konkrét számok szerintem magukért beszélnek.s légyszi mutass egy flottat ahol 1600 ért kapsz 3giga netet.
sok fiatalnak aki tovább lát az orránál ez szerintem maga a menyország.
persze a teljes képet csak később tudom mondani.
Na de kinek a pap kinek a papné lehet menni eco csomagba 1900 ft ért lebeszélheted mind 44 ft ért persze perc alapon, netet meg hajrá hozzá. most akciós is 2 hónapig
-
SárkánySzív
aktív tag
... Én regisztrált voltam az oldalukon, de mivel senki nem akart semmit csinálni, így töröltem magam egy idő után... lényeg ami lényeg, már tisztán nem emlékszem rá; de a havi előfizetési díj sem volt valami kevés, és a percdíj sem volt valami jó, Számomra felejtős volt az első átböngészés után, de kitudja, lehet neked bejön majd. Persze ha találsz olyat aki tud pontosan tájékoztatni.
-
-
ballersa
csendes tag
Nekem van egy sanda gyanúm,hogy ezek a MOL -os csomagok "önálló életet" kezdtek élni,túl sokan kínálják túl sok helyen,lehet,hogy,sőt bizos a szolgáltató is tud errő a "szabályos" flottabeléptetésekről.Ennélfogva ha a szolgáltató tudtával történik a dolog(MINDEGY CSAK MINÉL TÖBB ÜGYFELEM LEGYEN) akkor fölösleges más zsebét tömni,szerintem megköti a szerződést maga a szolgáltató is......próbálta már valaki....,hogy csak bement a vodához...
üdv.
-
ballersa
csendes tag
Visszahívott az ügyintéző,majd átküldi e-mailban a részleteket 2 db. flottájuk van bruttó 2000 Ft alatt állítólag,és ebből egyik perc alapú a másik meg másodperc alapú de majd ha jön a mail akkor látom.
Egyébbként komoly embernek tünt,elnézést kért az okozott kellemetlenségért a rosszul megadott szám és elérhetőség kapcsán,állítólag most volt weboldal frissítés és ennél fogva történt elírás amit majd javítanak hamarosan!
Tehát akkor ügyfélszolgálat csak H-P között 9-18 óra között a 0630-618-4272 számon
Állítólag mindent intéznek egyszeri belépési díj fejében és csak a szolgáltatóhoz kell bemenni a szerződést aláírni ami saját névre fog szólni,vagy ingyenes futárral kiküldik.
Majd írok ha megkaptam a mailt. -
Térközjelző
csendes tag
"A 3348-ből 2390-et elköltöttünk marad 958Ft beszélgetni.""
Az volt a lényeg, hogy pontosan 3348 Ft felhasználásával a másik flotta segítségével mennyit lehet beszélni. Ha, van 3348 Ft a zsebemben, akkor a havi mindenféle díjakra elköltök 2390-et, és még 958 Ft marad a 3348-ból ha 1formán akarok költeni. Ezért a pénzért még beszélhetek kb 75 percet. Tehát a havidíjból is beszéltem 75-öt, a maradék pénzből is így össz: 150 percre futotta a 3348 pénzemből.
Ezt próbáltam érzékeltetne...
Talán 2.-ra sikerült.
Üdv! -
Dave79
tag
Nem értelek akkor miért egy simre számolsz? 500/3sim bőven megéri a mp alapúságot és kérj eszámlát akkor vissza is kapod ezt, modjuk MOLnál is kérhetsz eszámlát. Most magam ellen írok
Mindegy.
OK, de a perc alapúval többet buksz mint amennyit a másiknál a havi költség miatt. Szóval tégy úgy ahogy szerinted neked a legjobb. -
N-vidi-A
őstag
Talán szüleimet érdemes lenne, de most hogy nézelődtem, ez a MOL flotta még aktív, illetve be lehet kerülni?
Teljes havidíj 6840 Ft
Percdíj bármely belföldi mobil és vezetékes hálózatba: 6,35 Ft
Havidíjban foglalt adatmennyiség: 2GBEz tetszene, ha jól számolok, akkor 6840/6,35= ~1077 perc ezért az összegért nekem tökéletes lenne.
Alul ezek a kiegészítő infók vannak:
"Kiegészítô információk: A fenti árak tartalmazzák az áfát. A hívások számlázása 60 másodperces egységekben történik.
Az ajánlat 2012. június 18-tôl 2012 július 15-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes tarifaváltás és új elôfizetések esetén, amely most a meglévő flotta előfizetés beazonosításával történik."Vajon még érvényes?
-
N-vidi-A
őstag
Vodafone RED Standard (készülékvásárlás nélkül / SIM Only) 13900 Ft.
Ez picit sok, láttam itt 10-11k körüli korlátlan flottát.
Kérdésem az lenne, ha t-mobile-os flottát találnék, arra köthetek-e családi csomag kedvezményt a T-mobilenál?
Gondolom igen, mert ha így van, akkor lehet elég lenne egy 6e körüli csomag, + a családi, ha nem, akkor egy másik szolgáltatónál (vodafone) egy korlátlan.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest