- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kedvezouf
junior tag
válasz gyorkigyorgy #50399 üzenetére
eSIM jelenleg csak olyan flotta esetén érhető el ahol a tulajdonjogot át kell adni a flottának ! Szerintem nem éri meg ! Inkább várnék pár hetet és elérhető lesz mindenkinek
-
maxikaa
csendes újonc
Sziasztok. Olyan flottát keresek, ami a legkedvezőbb lehet egy sokat beszélőnek és keveset internetezőnek, jelenleg a netfone-nál vagyok, de eléggé nagy ugrású áremelkedés jön majd február 1-től. Mit ajánlotok? Köszönöm.
-
maxikaa
csendes újonc
Mennyire fixek az áraik? Mennyire megbízható, segítőkész "cég"?
-
petir
senior tag
válasz maxikaa #50409 üzenetére
Flotta facebook oldalán vagy Google találsz elérhetőséget.
Kapsz engedélyt a flottától majd bebattyogsz egy telenor üzletbe és megkötitek a szerződést. Ha lusta vagy...feltöltöd a telenor oldalán és online intézed. Ha ragaszkodsz a számodhoz tudsz hordozni ez növeli az ügyintézés idejét. -
petir
senior tag
válasz mikk2000 #50412 üzenetére
"Ha bedől semmi nincs a Te neveden a SIM.
Semmilyen kár nem ér emiatt..."Itt mit érzel ellenkezőt?
Ha bedől SEMMI nincs igen Te vagy a számlafizető a SIM tulajdonjog a neveden van - nem történik semmi.
Ahogy 4Grider is írta valószínűleg fizeted a hűség idő végéig aztán a lejarta után hívnak és publikus csomagot ajánlanak.
-
4Grider
nagyúr
válasz mikk2000 #50415 üzenetére
Határozott idejű szerződés alatt a szolgáltató nem hátrálhat ki a díjcsomagból, mivel a díjcsomag a szerződés lényegi eleme. Ha kihátrál, egyoldalú szerződésmódosításról van szó, amit logikusan jogkövetkezmények nélkül felmondhatsz. Na ezért nem fog belőle kihátrálni...
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz kedvezouf #50419 üzenetére
Szia!
Nálatok várható esetleg egy éves távlatban, hogy a Vodás flottátok is úgy működik majd mint a Telenoros? Értsd: bemész az igazolással, és a neveden marad a kártya.
Mert ugye pl az Extraflotta így működik, csak velük elég nehézkes volt a kommunikáció, hagytam őket a francba, és inkább elfogadtam egy ügyfélmegtartó csomagot a Vodától.
Nálam ugye csak a Voda játszik, mivel a két T-s és a Digis térerő is gyakorlatilag a 0-val egyenlő. -
4Grider
nagyúr
válasz MolnárPéter #50423 üzenetére
Legutoljára arról volt szó, hogy a vodás flottájuk a flottakezelő nevén van. Ez nem szokott hónapról hónapra változni...
-
Crow
tag
válasz kedvezouf #50427 üzenetére
Korábban többször említetted, hogy a "csomagok között hűségidő alatt felfelé és lefelé is lehet módosítani, havonta max egyszer".
Ami számomra nem egyértelmű:
- Ez azt jelenti, hogy kizárólag hűség alatt megengedettek a módosítások, vagy azt, hogy hűség alatt is (és a hűségidő lejárta után is)?
- "Laterális", csomag-családok közötti váltások is megengedettek? Azaz átmehetek Unlimited [YYY] csomagból Aktív [ZZZ] csomagba ( és vissza)?Crow
-
Zoleee83
addikt
Ez hogyan érinti a flottákat?
Minden Telenorost érinthet: a cég beleáll az áremelésbe..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
RoyalAirForc
aktív tag
Múlt héten kötöttem KÜF szerződést... K... kimondottan zabos leszek, ha rögtön egy emeléssel kezdek...
-
Zoleee83
addikt
válasz RoyalAirForc #50433 üzenetére
Én még várok emiatt pár napot, míg kiderül (vagy nem) mi a helyzet ezzel, az áraik nagyon jók, de az anyacég nagyon-nagy kérdőjel.
Talán csak a magenta maradt, akik normálisan állnak azokhoz, akikből élnek, az ügyfeleikhez.
Nem tetszik az irány amibe a kékek, pirosak elindultak...* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
válasz Zoleee83 #50435 üzenetére
Nekem is nagyon szimpatikus a KÜF. A telenor azonban időről időre ugyanazt teszi: amikor már kezdem elfelejtetni a múltbéli húzásaikat , akkor megint emlékeztetnek miért kell kerüljem őket....
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok!
MultiFlotta Orange Net specialnál tud valaki esetleg jobbat? 100 percbe beleférek, szűkösen, de elég. 5gb mobilnet elég, ha van social pass, ha nincs, akkor 15gb kellene.
Igaz, hogy van 4500 beugró, de az még talán tűrhető egyszeri díj.
Köszi!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
juve600
nagyúr
válasz Stylewars_kp #50438 üzenetére
KÜF ? [link]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz juve600 #50439 üzenetére
Azt néztem, köszi. Ott jobbak a percdíjak meg több lebeszélhetőséget is ad illetve az adat is több ebben a 3000 ft ársávban. Azt nem tudom, hogy van-e social pass, ha van akkor nyerő.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
4Grider
nagyúr
válasz Stylewars_kp #50440 üzenetére
Telenornál ilyesmi flottában nem szokott lenni.
-
Crow
tag
Sziasztok!
A nemrég megszűnt Multiflotta blue-ból tervezek átlépni KÜF-be.
Vagyis: Telenor flotta (szám saját néven) -> Telenor flotta (szám saját néven)
KÜF a standard válasz emailben azt írta, ilyenkor előbb ki kell lépnem az előző telenoros flottából, majd ideiglenesen átmenni feltöltősbe.
1: Felhívtam a multiflottát, hogy hogyan működik a "kilépés" ill. hogy van-e még egyáltalán miből kilépni, tekintve, hogy lejárt a szerződésük a Telenorral.
A kapcsolattartó azt mondta, semmi teendőm nincs: a "kilépés" fogalma csak akkor értelmezhető, ha "klasszikus" flottában vagyok, ahol nincs tulajdonjogom a számom felett.
2: Visszaolvasva a HSZ-ek között nekem egyértelműen az jön le, hogy a feltöltőkártyás varázslásra sincsen már szükség... Vagy ez még nem általános jelenség?Jól gondolom, tényleg elhagyhatók ezek az extra lépések? Akkor is ha online töltöm fel a papírokat a telenor.hu-ra?
[ Szerkesztve ]
Crow
-
Crow
tag
válasz Stylewars_kp #50444 üzenetére
Dehogynem. Ahogy az összes többin is. De az én felhasználási szokásaim mellett most a KÜF telenoros "Aktív" csomagjai között találtam meg a legkedvezőbbet.
Plusz ahhoz, hogy hajlandó legyek visszamenni a Vodához, ahhoz vmi kivételesen jó ajánlattal kell előállniuk. Hosszú ideig voltam ügyfelük. Szintén flottás. És ennek ellenére is kritikán aluli volt üf.szolgálat (személyes és telefonos is). Telenornál is vannak néha cifra dolgok, de összességében nagyságrendekkel jobb a színvonal, mint Vodánál volt.[ Szerkesztve ]
Crow
-
Stylewars_kp
őstag
Én idén leszek 10. éve Vodás. Volt, hogy több mint 1 órán át hívtam az üsz-t. Kaptak is érte panaszt, Én meg plusz netet nyilván. Ez a social pass ami még kb itt tart, most egy korlátlan 6500/hó csomagban vagyok, de már nem beszélek annyit, átmennék másikba.
Ez az Orange tetszene is, de a belépési díj kevésbé tetszik. Tudom, hogy egyszeri, de se számla róla se semmi... A másik meg ha mégsem tetszik a csomag, akkor bukom a belépési díjat is.A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Cyborg
őstag
válasz Stylewars_kp #50448 üzenetére
Én most egyezkedek a voda extra flottával.
Felvettem velük a kapcsolatot az oldalon, visszahívtak, felvették az adatokat, kértem a csomagokkal kapcsolatban tájékoztatást, küldtek e-mailben, eddig nem panaszkodom.
4490Ft a korlátlan beszélgetés 5GB nettel, social, és connecting passal. Nekem ez jó ajánlatnak tűnik.Átküldöm a csomagokat, ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest