- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5605 üzenetére
Szia.
Megmértem, "nyugalmi állapotban 50°C körüli értéket mutat. Nem tudom, hogy ez sok-e? Végül is a kéz állja az érintését a háznak.
Tegnap este sikerült beállítani a Tinkore Keymappert, hogy az egér érintse a képernyőt, mintha újjal érintenénk egy táblet kijelzőjét.
Pl. a shadowgun játéknál eddig csak két egér együttes felhasználásával tudtam beállítani megfelelő irányítást. Egyik egér, ahogy írtad a "move hybrid pointer" és a "touch hybrid pointer" funkciót látja el a játék menüjében való navigáláshoz. A másik egér + a billentyűzet touch pad-je a játék irányítását szolgálja a megfelelő funkciók beállításával (touch centering area, touch screen stb.)
Szóval végül mindent be lehet állítani az irányítások terén is, ahogy írod/írtátok is a fenti progi segítségével.Tegnap még annyit érzékeltem egy online film nézése közben, hogy egy idő után kb. a film felénél a kép folyamatosan megy tovább, de a hang megszűnt. A legvégére tekerve ismét volt hang és kép is, de ismét visszatekerve a film közepére ott újra néma filmet nézhettem.
Ezt betudom az oldal hibájának, mert utána egy sorozat teljes részét vitte röccenés mentesen.Mindent egybe vetve, eddig csak jókat mondhatok az új Mini MX III -ról, ez már amolyan ténylegesen használható sebességgel rendelkezik, illetve megfelelő hardveres képességekkel. Jó ár-érték arányú.
A root checker-rel lekérdeztem a root jogosultságot, kiírta, hogy rootolt.Ezért is indulhatott el akkor korábban a Tincore Keymapper.
Köszönöm még egyszer a hasznos tanácsokat, válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest