- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
válasz
interstate76 #5605 üzenetére
Szia.
Megmértem, "nyugalmi állapotban 50°C körüli értéket mutat. Nem tudom, hogy ez sok-e? Végül is a kéz állja az érintését a háznak.
Tegnap este sikerült beállítani a Tinkore Keymappert, hogy az egér érintse a képernyőt, mintha újjal érintenénk egy táblet kijelzőjét.
Pl. a shadowgun játéknál eddig csak két egér együttes felhasználásával tudtam beállítani megfelelő irányítást. Egyik egér, ahogy írtad a "move hybrid pointer" és a "touch hybrid pointer" funkciót látja el a játék menüjében való navigáláshoz. A másik egér + a billentyűzet touch pad-je a játék irányítását szolgálja a megfelelő funkciók beállításával (touch centering area, touch screen stb.)
Szóval végül mindent be lehet állítani az irányítások terén is, ahogy írod/írtátok is a fenti progi segítségével.Tegnap még annyit érzékeltem egy online film nézése közben, hogy egy idő után kb. a film felénél a kép folyamatosan megy tovább, de a hang megszűnt. A legvégére tekerve ismét volt hang és kép is, de ismét visszatekerve a film közepére ott újra néma filmet nézhettem.
Ezt betudom az oldal hibájának, mert utána egy sorozat teljes részét vitte röccenés mentesen.Mindent egybe vetve, eddig csak jókat mondhatok az új Mini MX III -ról, ez már amolyan ténylegesen használható sebességgel rendelkezik, illetve megfelelő hardveres képességekkel. Jó ár-érték arányú.
A root checker-rel lekérdeztem a root jogosultságot, kiírta, hogy rootolt.Ezért is indulhatott el akkor korábban a Tincore Keymapper.
Köszönöm még egyszer a hasznos tanácsokat, válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Honda topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EAFC 26
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest