- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
válasz
interstate76 #5460 üzenetére
A bubbleupnp-t én is próbáltam de nekem nem jött be. Pl nem tudtam vele megosztani csak filmeket, és azokat is "beleokádta" egy video mappába, ahonnan aztán fél évig tartott kitúrni egy bizonyos filmet, vagy éppen egy sorozat x-dik részét.
Nem lehet egyszerűen egy mappát megosztani, amit a többi eszköz is lát? Ebben tudok lépkedni, és kiválasztani ami nekem kell. Nem hiszem el, hogy aki droidot programoz, az még sose használt mappákat, amiben kialakította a saját rendszerét. Ezt szeretném viszontlátni a megosztásban.
Arról nem is beszélve, hogy megosztanék képet, xls, doc és kitudja milyen file.okat (mint egy rendes megosztásban)UI: Persze a NAS az túlzás. Én csak arra akartam utalni, hogy a droid osztana meg file-okat, mappákat. Ahol eddig keresgéltem, ott folyamatosan arról volt szó, hogy egy droiddal hogyan tudok csatlakozni NAS-hoz. De hogy a megosztást hogy csinálom meg, amit elérek TV-vel, droiddal, PC-vel, IOS-sel, arról nem votl szó sehol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest