- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nekem ilyenem van. Hasonló tudású, mint amit neked ajánlottam, de utóbbiban 2 GB RAM van, nem kell hozzá külön usb to lan átalakító és - ami a te szempontodból a legfontosabb eltérés - van rajta AV-kimenet, amivel - elvileg legalábbis - rá tudod kötni régebbi típusú tévékre. Én ezt még nem próbáltam, szóval azért nézz utána, mielőtt esetleg megrendeled.
Én OpenELEC-kel használom az enyémet, ami kb. annyit jelent, hogy csak a Kodi (korábban XBMC) nevű program fut rajta, ami a rengeteg kiegészítőjével együtt kb. a világ legjobb médiacentere. Rendkívül jók a tapasztalataim, hisz nem egészen 10e Ft ellenében lett egy olyan eszközöm, aminek köszönhetően nem kell letöltögetni az általunk nézett sorozatokat, hanem csak rájuk keresek a Kodi Movieshark (jórészt magyar nyelvű tartalomhoz ad hozzáférést) vagy Genesis (ez pedig angol nyelvű dolgokhoz) nevű kiegészítőjében és már mennek is. Emellett pedig ennyi pénzért nincs másik jól használható médialejátszó.
Ja, és ezt a topikot ajánlom olvasgatásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB 8GB Dual Awesome Lilac, Garanciával, Üzletből
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest