Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

Szeretném a segítségeteket kérni.
    Ezen a héten teljesen megszüntettem az RK chipkészletes miniPC itthoni forgalmazását.
    Az okokba ne menjünk bele, mindenki tudja, hogy az amlogic chippekhez képest, sokkal de sokkal instabilabb és megbízhatatlanabb.
    Igaz mostanában az ára elégé leesett (kivéve, hogy emelnem kellett a az árfolyam miatt), viszont így is nagyon keresték.
    Nem tudom, hogy T-R42 OEM név miatt, vagy a tudása miatt, viszont szeretném kiváltani egy Amlogicos eszközzel.
    Amit tudnék gyártatni helyette az egy CS918 Plus OEM névvel rendelkezne, s805 SoC, 1GB ram, 6210 Wifivel.
    Aggódom az 1GB ram miatt.
    Na nem azért mert ettől rosszabbul működne, hanem van némi téveszme ezzel kapcsolatban.
    Azonban ha megkérdeztek egy MK808B Plus tulajdonost, áradozni fog, hogy az 1Gb rammal mennyire beton stabilan működik, egy RK3188-hoz (MK908) képest.
    Összeálltam pár külföldi forgalmazóval (mivel 2000 darabot lehet legyártatni), így az árat is le tudom itthon szorítani.
    Így br 16900-ért tudnám kitenni, a 19990 illetve most már 21990 helyett (T-R42)
    Tehát az lenne a kérdésem, hogy szerintetek keresnék-e az ilyen eszközt a "bejáratott" T-R42 helyett?

Új hozzászólás Aktív témák