Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Szeretném a segítségeteket kérni.
Ezen a héten teljesen megszüntettem az RK chipkészletes miniPC itthoni forgalmazását.
Az okokba ne menjünk bele, mindenki tudja, hogy az amlogic chippekhez képest, sokkal de sokkal instabilabb és megbízhatatlanabb.
Igaz mostanában az ára elégé leesett (kivéve, hogy emelnem kellett a az árfolyam miatt), viszont így is nagyon keresték.
Nem tudom, hogy T-R42 OEM név miatt, vagy a tudása miatt, viszont szeretném kiváltani egy Amlogicos eszközzel.
Amit tudnék gyártatni helyette az egy CS918 Plus OEM névvel rendelkezne, s805 SoC, 1GB ram, 6210 Wifivel.
Aggódom az 1GB ram miatt.
Na nem azért mert ettől rosszabbul működne, hanem van némi téveszme ezzel kapcsolatban.
Azonban ha megkérdeztek egy MK808B Plus tulajdonost, áradozni fog, hogy az 1Gb rammal mennyire beton stabilan működik, egy RK3188-hoz (MK908) képest.
Összeálltam pár külföldi forgalmazóval (mivel 2000 darabot lehet legyártatni), így az árat is le tudom itthon szorítani.
Így br 16900-ért tudnám kitenni, a 19990 illetve most már 21990 helyett (T-R42)
Tehát az lenne a kérdésem, hogy szerintetek keresnék-e az ilyen eszközt a "bejáratott" T-R42 helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest