- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
body007 #4718 üzenetére
Gyalulásban igazad volt, mert én is jobban szeretem a tiszta rendszert, ám az XP ben nincs.
Mivel sokkal egyszerűbb a telefonok mókolása win alatt, ezért elég népszerű ezen oprendszer a hithű linuxosok körében is.Van pár játszópajtás itt a prohardveren egyéb topikokban is aki csak ezért tart fenn egy particiót annak ellenére hogy nem használna wint soha az életben.
Arról nem is beszélve hogy XP x86 szerintem a leg driver támogatottabb oprendszer jelenleg.
Még most is vettem egy vacak műszert és csak XP-n futnak a segédprogramjai. Ezért kell virtuális gépen is tartanom egy XP-t.
Ha meg írok a gyárnak hogy helló, win7, x64 vagy valami? ...hát vissza sem írnak.
De neked legyen igazad, most felteszem az általam eddig került linuxot aztán resszkessen, ha nem megy valami egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest