Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
Egyéb készülékről majd a többiek nekem cs918-am van és amiket kérdezel annak megfelel.
Kapott ROMmal használom.
Torrent, filmnézés, médiaszerver, ezeket a funkciókat látja el itthon.
Hotspottot most kapcsoltam be először mert kérdeztetd, de az is megy szépen ahogy látom.
Térerőben majdnem hozza a kétantennás edimax routeremét ezen meg is lepődtem, de ezt majd a routeren számon kérem.
Hűtése kicsit gyér de filmezésre elég a gyári, 3D játékoknál képes felforrósodni rendesen, ott állítólag letilt a procija ha túlmelegedik. Hogy meddig bírja így az kérdéses. Én tettem rá hűtést. (haladó felhasználói szint)
Ami a hagyományos TV hez kell kábel (adják hozzá) az nekem pont hibás volt de szerencsére volt itthon egy hasonló ami működött. Igaz én csak hangot hozok ki rajta Video jelet nem teszteltem.Bár a vásárlásról itt nem szoktak nagyon beszélni, de ha már ilyent kérdezel hogy honnan vedd akkor egyértelműen itthonról. Sok fejfájástól kíméled meg magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest