Új hozzászólás Aktív témák
-
De, bizony ez a mohóság.
Ténylegesen arról van szó, hogy kedves öreg barátoméknál elromlott a faxgép. Az a készülék, amin az elmúlt években stabilan 1 (egy) faxot fogadtak, és valamikor három éve egyet küldtek is.
Az az egy viszont fontos. Meg a szöveges kapcsolattartás lehetősége is fontos -- én legalábbis szeretném fenntartani.Egyszer már próbálkoztam egy PC-vel + ADSL-előfizetéssel -- a hűségidő lejártával lemondták és visszaadták a gépet. Mert nagy és zúg, a modem-router-ATA meg villog éjszaka a nappaliban. (A VoiP-telefont nem is használták, mert a villogás elkerülése végett kihúzták a dobozokat a falból, úgyhogy inkább telefonáltak vagyonokért, amivel buktam is azt az ígéretemet, hogy a telefonköltségeken megspórolják a netet.)
Egy ideig skype-olgattak a külföldi rokonokkal, de annyira zavarta őket a sok villogó doboz a szekrényen meg a számítógép az asztal alatt, hogy inkább visszatértek a telefonhoz. Így most alig beszélnek velük, azt viszont jó drágán.Ezért szeretnék nekik egy miniPC-sticket, amivel sokat nem bukhatok.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest