- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Új hozzászólás Aktív témák
-
De, bizony ez a mohóság.
Ténylegesen arról van szó, hogy kedves öreg barátoméknál elromlott a faxgép. Az a készülék, amin az elmúlt években stabilan 1 (egy) faxot fogadtak, és valamikor három éve egyet küldtek is.
Az az egy viszont fontos. Meg a szöveges kapcsolattartás lehetősége is fontos -- én legalábbis szeretném fenntartani.Egyszer már próbálkoztam egy PC-vel + ADSL-előfizetéssel -- a hűségidő lejártával lemondták és visszaadták a gépet. Mert nagy és zúg, a modem-router-ATA meg villog éjszaka a nappaliban. (A VoiP-telefont nem is használták, mert a villogás elkerülése végett kihúzták a dobozokat a falból, úgyhogy inkább telefonáltak vagyonokért, amivel buktam is azt az ígéretemet, hogy a telefonköltségeken megspórolják a netet.)
Egy ideig skype-olgattak a külföldi rokonokkal, de annyira zavarta őket a sok villogó doboz a szekrényen meg a számítógép az asztal alatt, hogy inkább visszatértek a telefonhoz. Így most alig beszélnek velük, azt viszont jó drágán.Ezért szeretnék nekik egy miniPC-sticket, amivel sokat nem bukhatok.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest