- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
A pár napos MK809 IV-em eljátszotta nekem is, hogy két napig ment a bluetooth-os egérrel, majd egyszer egy "bekapcsolás" (konnektorba dugás
) után már nem. A párosított eszközök között ott volt, de nem csinált semmit.
Töröltem a párosítást és azóta meg már nem is ismeri fel! Minden más androidos eszközöm (telefon, tablet) azonnal látja és kezeli, csak a mini pc nem. Hát elég gagyi dolog ez a kütyü, de hát 10 eFt-ért nem lehet sokat várni.
Valami tipp esetleg a factory reseten kívül?Feltettem rá néhány játékot, de pl. a Plants vs. Zombies 2-őt futtatva pár perc után újra indult. Ezt rendszeresen csinálta. A doboza forró volt. Gondoltam túlmelegszik a chip. A neten szétnézve láttam, hogy tesznek rá hűtőbordát a hasonló mini pc-kben. Én is szétszedtem, és mivel az RK 3188 T chipnek nem volt semmi hűtése, tettem rá egy régi videochip hűtőt kicsit méretre igazítva. Most próbálgattam, a borda tűzforró, alig lehet megfogni fél órás használat után. Esetleg tegyek rá ventilátort is?
A saját előre telepített Explorer nevű programjával látja a hálózatot és NAS szerveremet is, amelyen a filmek vannak.
Az MX Playerből sajnos nem látja a hálózati mappákat (a saját alap lejátszójából sem).
Van olyan jó videolejátszó program vagy esetleg egyszerű multimédiás program, mely egyből látja a hálózatot is? Ti mit használtok ilyen célra? Én eddig az XBMC-t próbáltam, ez lát hálózatot, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, mert a családnak túl bonyolult a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Drón topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- OMEN 17-ck2778ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro Max 256 GB fekete USA AppleCare+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Hibás Ayaneo Next Lite 512GB-os kézikonzol!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest