- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Szeretném megvédeni a 220V-ot, ha már ekkora port kavart a történetem. Tegnap bevittem a 908-asomat és mondtam, hogy túlmelegedés miatt olykor újraindul és gyakran kihagy a kép. Szó nélkül cserélték egy 908II-re (mikor én vettem az még hangyányit drágább volt, mint a sima 908). Állítólag valóban volt gond az egyik gyártóval, akinek a készülékeiből sok visszakerült hozzájuk, de azt mondták ez a 908II nem onnan van, ez megbízhatóbb forrásból származik. Hazavittem, kipróbáltam és láss csodát, működik, alig melegszik, és érzésre még kicsit gyorsabb is, mint a melegedő 908-asom. Azért ezt itt most gyorsan le is kopogom, biztos, ami biztos. Én nem várom el hogy előre alapos terheléses tesztet végezzenek minden egyes készüléken, amit el akarnak adni, azt viszont igen, hogy ha ennyire heterogén a készülékek forrása és ezáltal minősége, akkor a garanciánál ne legyen szívózás, és menjen minden gördülékenyen. Ezt megkaptam és részemről ez így rendben van. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest