- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, ez az antenna kérdés is attól függ, hogy melyik fórumon olvasod. Az tény, hogy az első szériás MK802 wifije nagyon melegedett. Ezt már az enyémben is orvosolták.
http://www.aliexpress.com/store/product/GV20-mini-pc-Dual-core-RK3066-Cortex-A9-support-google-android-4-1/213995_640884859.html
Én ezt rendeltem, de felelősséget nem vállalok érte. Nekem kedvezőek a tapasztalataim. A dolog itt úgy működik, hogy beregelsz, megadod az adatokat. Amikor megrendeled, akkor lerántják a lét a kártyádról, de az eladó nem kapja meg. Aztán kapsz egy mélt, hogy vették a rendelést. A következőt, hogy hajóra tették. Ekkor megkapod a DHL/FEDEX hivatkozási számát. Onnantól az ő hátukat ütöd. Fontos!!! Ez a fajta szállítási mód gyors, viszont hivatalos. Ez azt jelenti, hogy az áru mindenképpen vámba kerül. Elvileg a vámtétele 0, viszont az áfát ki kell fizetni. Ennek alapja az áru értéke, plusz szállítási díj. A honlapon az rendelésednél van egy dátum. Ezen belül kell visszaigazolnod, hogy rendben megkaptad a cuccot, vagy nem, és nyitsz egy vitát. Ha ok, akkor az eladó megkapja a lét. Ha nem ok, ...akkor szerencsére nem tudom, mi van. Ha lelevelezed velük, akkor el tudják küldeni occóba is. Ekkor szokásosan 30 napig hajókázik. Hát, naggyából ennyi. Ha androidos telód van, akko a play -en találsz aliexpress kliens appot. Egészen jól használható. Talán ezen keresztül eccerűbb managelni a folyamatot. Bocs, ha baki van a szövegben, mobilról bonyolult visszanézni, hogy mit írtam, mert állandóan elcsúszik ez a kva ablak. Ja, majdnem elfelejtettem a legfontosabbat. El a kezekkel/billentyűkkel Nancy kisasszonytól!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Formula-1
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- XPEnology
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 12400 32GB DDR4 3200 512GB NVME SSD ÚJ ASUS RTX 5060TI 8GB DDR7 VGA 2ÉV GAR!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest