- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezért kezdtem úgy, hogy ez szubjektív. Abban is van igazság, amit írsz, viszont nem láttam okát, hogy az MX -re custom romot tegyek. Jó úgy, gyárival. Viszont az 1080p -s romoknál sokan panaszkodnak hogy nagyon picik az ikonok. Nyilván ez is szubjektív. Sőt, a denzitás módosításával lehet rajta segíteni. Csak úgy viszont már nem lesz Play -kompatibilis. Egyébként az MX-re a custom rom 1080p -s. Írtam az elején, hogy nem mindegy, mire akarják használni. Ha hekkelünk, faragunk, akkor a hűtés is megoldható. Az is a felhasználás módjától függ, hogy éri -e a felárat a bluetooth. Pl. ha már van egy sztereo fülesed, vagy headseted, akkor nagyon kényelmes tud lenni. Nekem az MX, MK808 -a szembeni összes hátrányát feledtetni tudja az a pici előnye, hogy van kép. Persze ez is szubjektív, viszont sajnos, mivel a hiba oka ismeretlen, ezért kiszámíthatatlan. Nekem az nem fér bele a projektbe, hogy megrendelem és ha mákom van, akkor nálam működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Tippmix
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- www.olcsogamerpc.hu - V154 - DDR5 - Ryzen 9600X - DDR5 16GB RAM - RX 9060XT - 1TB SSD - HITELRE IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest