- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
kexx
tag
milyen fajlrednszered van? tudtommal fat16 es 32-t meg lehet buheralni egy disk editorral (pl dn), csak dosba kell kilepni es nyomni egy LOCK parncsot hogy ne fagyjon halalra! ennel bovebbet sajna mar nem tudok, reg buvoltem az ilyesmit
-
törölt tag
egeszsegunkre :D
[L]http://www.0db.us/documents/vsn/vsn_modification.html[/L] -
Vini
tag
Találtam egy progit, szerintem ez megcsinálja, de most nem vagyok abban a helyzetben, hogy kipróbáljam...
Acronis Disk Editor Deluxe -
maniac
senior tag
Legjobb hogy haverom dolgozott sulineteskent. Jott hozza tipikus lepukkant kisebbsegi - bocs, es vett egy nyomtatot meg nemtommegmit 60-ert. Megkerdezte haverom hogy milyen gepe van, hogy mukodni fog-e vele(van-e rajta USB), erre mondja a no hogy hat az nincsen. Na fasza, ezt is arra hasznalja fol 1-2 ember hogy penzt szerezzen. Jo aron eladja a nyomtatot aztan 60-t meg zsebretesz marciusban. Mondjuk ha minimalberen dolgozik akkor meg megszivja :)
[Szerkesztve] -
Vini
tag
Erős helyesbítés!!!!!
Nem a HDD, hanem a kötet sorozatszámát kell(ene) változtatnom.
Az ok: vettem egy progit, ami ha feltelepül, a regisztrációjához felhasználja a HDD kötet sorozatszámát. Én balga úgy gondoltam, hogy ha megveszek egy SW-t azt saját használatra 2 gépre is feltelepíthetem (egy háztartáson belül). A gyártó cég nem így vélekedik... -
L3zl13
nagyúr
Esetleg valahogy firmware-ből lehetne, de talán még abból sem.
A floki és a vinyó között van némi különbség bonyolultság terén.
Flokinál csak a mágneslemezen lehetett eltárolva az adat, valószinűleg az írható területen, azaz felülírhatóan, de vinyónál lehet a lemezterületen, az elektronikában stb, vagy gyártótól függően ez is az is. :( -
TitiRii
senior tag
nagyobb kérdés az,miért akarod módosítani.. :P
-
Vini
tag
Tuti nincs erre valami kevésbé drasztikus megoldás?
-
turho
addikt
válasz
CharlieDrop #2 üzenetére
Át kell üttetni :DDD
-
Vini
tag
Üdv!
Tud valaki olyan progiról, amivel a HDD Serial Number-ét módosítani lehet. A régi szép időkben én is láttam olyan Pascal forráskódot, amivel u.ezt egy Floppy lemez esetében meg lehetett tenni... :F
Ha valaki tud, segítsen!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest