Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Ez bug, vagy User error, vagy gyári beállítás, amint lehet valahol állítani ?
Messenger, Gmail, Telegram, napi szinten használom, pár napja a fő telefonon futó MIUI-val. Hajnalban amikor kelek fel, látom vannak értesítéseim, gondoltam elaludtam, és azért nem hallottam, hogy pittyeget volna, nem is foglalkoztam volna vele, viszont feltűnt, hogy valami miatt vagy semmi értesítés nincsen, csak akkor ha feloldom a kijelzőt, (mikor megnézem, rá nézek reggel...) és akkor látom, vagy felvillan a kijelző és látom, hogy jött új értesítés, de hang, rezgés nincsen. Messenger egy fokkal bonyolultabb, mert ott olyant tapasztaltam, hogy magát az appot is meg kell nyitni és akkor látom, hogy he... van X új üzenet, amit este 10 óra után és reggel 7 óra között kaptam. (Eddig ilyen esett volt, az időt tekintve)
Aztán olyan 7:00 óra magasságától már van rezgés, és hang is, amint kapok értesítést, mindenhol. Szerintem ez nem app függő, crDroid-n nem volt ilyen tapasztaltam, jött felvillant, rezget, ott volt.
Heti eu, aktuális friss.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest