- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
Ehhhh. Az előbbi sem arról szól, amit én írtam. :)
Annyit mondtam, hogy mivel az MS elég drága oprendszereket árul, és a MS birodalom nem mindig korrekt a piacon, ezért a legtöbb hacker ezeket az oprendszereket támadja. Több az MS ellenes hacker, mint a Linux ellenes. Nem szakembereket írtam, akik lyukakat keresnek, hanem rosszindulatú hackereket.
[Szerkesztve] -
Ha valamin dolgozol, Te sem akarod ingyen adni. A Linux ugyan nem erről szól, ez más tészta, ráadásul sok disztribució már ebből sem ingyenes---> ezeken is hivatásos fejlesztők dolgoztak, nem hobbiból.
Minden, amin dolgoznak, idő, pénz, energia, ellenszolgáltatás jár. Ha nem így lenne, még az ősközösségnél járnánk. :) A minőség persze más kérdés, hogy mit kapsz a pénzedért, de mint írtam, a win2000 óta már minőséget lehet vásárolni.
Azzal nem lehet jönni, hogy miben mennyi hiba van, hisz az elvárások változnak, a hackerek/crackerek sajnos munkálkodnak, és mindig van mit találniuk. A lényeg az, hogy legyen erre megoldás---> support, update. Mivel az MS fizetős, ezerszer annyi felhasználó dolgozik a hibái kutatásán, mint mondjuk a Linuxén. Azért ott is akad probléma, a RedHat-on például pár éve hatalmas lukat találtak.
[Szerkesztve] -
Ha félreértetted volna, a 2000 megjelenése óta én már nem vagyok az MS ellen, semmi komoly hibát nem rónék fel neki, amit a másiknak ne lehetne, és a Linux javára sem billen már át a szekér. És véleményekre sem sokat adok ebben a témában, mert ismerem mindkettőt elég jól. Kicsit lemennének az MS oprendszerek árai, még boldogabb lennék. :D
Ezt le akartam tisztázni.
[Szerkesztve] -
Garancia alatt azt lehet érteni, elvileg, hogy bármilyen adatvesztésért, meghibásodásért nem felelős a Linux írója. Nem is lehet az. Linux alatt amúgy sem lesz adatvesztésed. Hogy erre ad-e garanciát a MS? Nos nem tudom. Ha adna is, valami okos kifogással úgyis kikerülné a károd megtérítését.
Nem is tudom, Bill beperelte-e a cégét, mikor a win98 bemutatásakor hatalmas kékhalált kapott, nem kis imázsvesztést okozva ezzel magának. :D
Mikor jön meg X-COM? :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest