- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyb3r
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémába ütköztem. Eladtam egy Palit GTX 980Ti-t, amelynek a leírásában csak annyi szerepelt, hogy: "Eladás oka nagyobbra váltás. Garancia nincs rá." Kb csak másfél hónapig voltam a tulajdonosa.
Nekem egyetlen gondom volt vele, túlmelegedett a kiszáradt paszta miatt. Ez cserélve is lett, és onnantól megszűnt a probléma. 3 hétig teszteltem, mire meghirdettem.
Jelentkeztek is érte, személyesen átvette. Mivel nem nálam vette át, hanem egy megbeszélt helyszínen, így képek formájában bizonyítottam neki, hogy a kártya sértetlen. A tesztben a RainbowSix Sieges játékot futtattam 1080p, 144Hz, ultra beállítások mellett.
Személyes találkozónk során tájékoztattam a pasztacseréről is, illetve arról is, hogy bizonyos FSP tápegységgel (konkrétan egy Raider 550-el) nem indult, ellenben minden más táppal igen. Elégedetten vette át tőlem 5000Ft kedvezménnyel. Próbagaranciát is személyesen említettem neki, hogy 3 napot adok, és azt is elmondtam neki, hogy ha a pár napban bármilyen problémája akadna, csak egy hét múlva tudjuk rendezni. Hazavitte és aznap kipróbálta, majd elégedetten jelzett vissza, hogy abban a pillanatban is játszik vele és semmi gondja sincs.
Végül 2019.03.03-án kaptam tőle egy hívást, miszerint a kártya hibás. Igyekeztem segíteni neki, hogy mivel lehet kizárni a problémákat, de nem szűntek meg, sőt, végül a kártya nem adott képet. Ekkor már azt állította, hogy a kártyát nem azonnal tesztelte, csak a hívás napján volt rá alkalma. Pénzvisszatérítést kért tőlem, de 4 nappal a próbagarancia lejárta után nemet mondtam neki. Ez után "fenyegetőzött", hogy kideríti a címemet, hátha személyesen szót értünk. Később már a feljelentésről esett szó, mivel szerinte "nincs bizonyítékom ellene".
2013 óta vagyok tag, és bármilyen hibás terméket adtam el, azt megjelöltem. Eddig egyszer volt hasonló esetem, de ott kiderült, hogy a vásárló Overclock tesztelgetés közben sütötte meg a kártyát.
Jelen esetben mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest