- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banyikanita
csendes tag
válasz
raziel01 #568 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Természetesen többet nem fogok előreutalni, kicsit közhelyes, de tényleg rengeteg mindet vásároltam és adtam már el így és soha nem volt probléma, de ez nem mentség semmi alól, tudom. Ez a része abszolút a mi hibánk.
Néha ír az illető és bizonygatja, hogy ő feladta a csomagot, de ami csomagszámot küldött az a csomag biztosan más címre megy.
Feljelentést azért tennék, nemcsak a pénz miatt, hanem azért hogy ha többeket is átvert így akkor elég szép összeget gyűjthetett be karácsony előttmásrészt, hogy másokkal ne tehesse meg ugyanezt.
Ellenségektől nem tartok, főleg azért , hogy bosszút áll
szeretném már látni és szívesen találkoznék vele.
-
banyikanita
csendes tag
Szia!
Ne haragudj nem tudom, hogy még foglakozol- e a topikkal.
Segítségre lenne szükségünk.
Az apródon vásároltunk e playstation2 játékkonzolt, ami 3 gyermekünk karácsonyi ajándéka lett volna, és ezt az eladó is tudta. Az eladóval több levélváltásunk is volt és sajnos előre utaltam az összeget 14.000.-ot. Az eladó azt mondja, hogy feladta a csomagot , ami nem érkezett meg a megbeszélt időre. Állítása szerint 2012. dec. 21.-én csütörtökön adta fel időgarantált biztosított csomagként, de csomagszámot nem tud adni, mert nem találja. pénteken nem vette fel a telefont számtalanszor próbáltam hívni, emailben annyit mondott, hogy feladta, de nem tudja hol a szelvény.
Péntek este írtam neki, hogy bejelentést teszek a rendőrségen csalás miatt, erre kikelt magából, hogy ez rágalmazás.
Mivel legközelebb csak csütörtökön lesz posta így addig várjak, hogy esetleg a posta kavart?Semmi hajlandóságot nem mutat a probléma megoldására, telefont nem veszi fel sms-re és e-mailre nem reagál.
Mit tehetek ilyenkor? Feljelenthetem a rendőrségen?Meddig várjak, hogy ne lehessen nekem bajom belőle?Köszönöm a segítséget
ANita
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged