- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
válasz
Rendo84 #1185 üzenetére
Beszéltem a vele üzletelőkkel és csak pozitívat mondtak, minden rendben ment. Ha meg nem akarja a macerát, akkor miért nem adja meg a másik fél címét, ahogy ígérte, plusz esetleg a telefonszámát, hogy lerendezhessem vele. Megírtam neki világosan, hogy ha nem válaszol, akkor csalásnak vettem az üzletet és feljelentéshez folyamodok. Azóta volt fent többször is az oldalon, mégsem válaszolt...
-
nagybá
senior tag
Helló!
A következő ügyben szeretném a segítségeteket kérni.
Részletesen: előreutaltam brutalatty nevű felhasználónak 35.000 Ft-ot egy Sony Xperia SP telefonra, majd a csomagban amit kaptam tőle egy ASUS Sabertooth Z77 volt, amit egy másik hirdetésben hirdetett. Amikor végre válaszolt azt mondta, hogy összecserélte a címeket és máshova küldte a telefont. Na most már több, mint két napja nem válaszol PH-n és a telefonját se veszi fel. Az utolsó üzenete is az volt, hogy majd küldi a pécsi címet ahová az alaplapot kellene küldenem. Semmi levél azóta nem jött. A feljelentésen gondolkozom.Szerintetek mit tegyek, és azt hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest