- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Üdv!
Symon93 megvásárolta a hardveraprón meghirdetett árumat: [link].Foxpost-on keresztül küldtem el neki utánvéttel, de azóta nem vette át. Üzenetre nem válaszol, telefont nem veszi fel.
Látom azóta le is lett tiltva. Lehet tudni miért?
Illetve amikor leveleztünk, akkor a rendszer egy figyelmeztető üzenetet rakott a levélbe.
Ilyet még nem láttam sosem, pedig üzleteltem már máskor is újoncokkal.A Foxpost gondolom automatikusan visszaküldi hozzám a cuccot, ugye?
Ő vásárolt tőlem, nekem csak annyi a károm, hogy kifizettem a foxpost szállítási díjat.
Mi értelme lehetett annak hogy így megszivat? Semmi előnye nem származott belőle. -
zolka95
őstag
Üdv!
Én csak keresek olyan eladókat akik folyton hirdetnek. Sajnos nem mentettem el sehova amikor ilyet találtam és későbbiekben lehet jól jönne.Régen egy ilyen felhasználótól rendeltem hardvert valamivel olcsóbban. Rengeteg hardvert hirdetett, volt külön egy egyszerű weboldala is ahol ki voltak listázva a hardverek.
Megbízható volt, sokan vásároltak tőle.
Egy másik pedig egy macskás avatarral hirdetett sokféle hardvert.Egyébként én személy szerint egy olyan feature-nek örülnék amivel fel lehetne iratkozni rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged