-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
Akkor visszavonva a privi..
-
^Boss
őstag
emellett a cég szerint: északi (!!!) vagy déli hid probléma van. nincs is északi hid a lapon
ti ezt elfogadnátok a többi info ismeretében? (az tesztelte, aki itt privátban érdeklődött a lap iránt, sorozatszám nincs a "szakvéleményen", illetve elég súlyos "tárgyi" tévedés is van a doksiban?
-
^Boss
őstag
folytatódott az ügy:
olyan szakvéleményt kaptam, amin nincs sorozatszám, és aki kiállitotta, az érdeklődött itt a fórumon az lap iránt ( xhw.hu ) -
^Boss
őstag
sziasztok!
nem feltétlenül átverős téma, de szeretném kikérni a véleményeteket. elég régóta vagyok a PH-n, és sok eladásom, vételem is volt a hardveraprón és elődjén is, eddig makulátlanul.
és most jön az aktuális sztori:
hibátlan Asus alaplapot hirdetek, egy fórumtárs jelentkezik. postával, előreutalással kéri. minden oké, pénz megjött ,feladtam a csomagot, meg is kapta. 3 nap múlva hív, hogy nem ad képet a gép a lappal. mondom OK, nézzék meg a ramokat, proci jól van-e benne, stb., szokásos eljárás.
pár nap múlva újra hívnak, hogy voltak szervizben, és ott azt mondták, hogy eggyel újabb Core procit próbáltak bele, mint ami bele való volt (3. gen 2. gen helyett, elmondásuk szerint)
ma pedig jött a telefon, hogy ugyanaz a szerviz mostmár azt mondja, hogy az alaplap a rossz, és vissza kéne vennem.ti mit tennétek?
100%, hogy a lap jó, ebben biztos vagyok. legalábbis addig az volt, amíg nem akarták egy nem kompatibilis procival megetetni a foglalatot..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Goddess of Victory:Nikke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Spórolós topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest