- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Ez így igaz! Nem hiába adtam meg a rendes nevem annó! Éppen ezért , hogy bizalmat akartam felépíteni! Ezzel nincs is baj , mert aki ismer az tudja , hogy nem szaladok el és mikor utal én garantálom , hogy másnap a kezében a csomag (úgy adom fel). Viszont had engedtessék meg nekünk , mint régi motorosok hogy ha nem kapunk bizalmat egy friss regisztrálttól , akkor ő ne követelje tőlem!
Nem is csinálok ebből gondot! Ha utal megy a csomag , ha nem utal , megmondom megértem ... visz lát!
De akkor Ő is értsen meg engem! Szerencsére mikor Én kezdtem akkor nem gondolkodtak 350-et előre utalni! Más volt a régi társaság! Felhígultunk sajnos! Az adott szónak ma már ritkán van súlya! Lejegelik és vissza mondja ... csak egyszer teszi meg nálam. Többet nem! Én is találkoztam olyannal akit átvertek. Kérdeztem ki volt az és látom 0 meg 50 napos. Ilyennek én sem mernék utalni! Senki nem ismeri még!
A legjobb a személyes tali és nincs is ezzel semmi bajom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest