- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Másrészt újonc 0 naposan ne akarjon utánvétet, max akkor, ha legalább az utánvét költségét előre küldi. Ugyan is ha nem veszi át a csomagot akkor az -2000ft az eladónak. ( ilyen esetem is volt)
Egy valamit ne felejtsünk el! Mert ezt mindenki elfelejti!
Hogyha Én feladok egy csomagot pl GTX780Ti ami ugye minimum 130 ezer és ezt nem biztosítom 130 ezerre , onnantól kezdve rohadt nagy kockázat , mivel a postai dolgozó már tudja , hogy abban minimum 130 ezres érték van. Biztosítva van? NINCS! Akkor ezt most ellopom és nem zsákba macska! Megéri mert mehetsz az Istenhez panaszra! Lebiztosítottad? Nem mert akkor az utánvétes csomag ára lesz vagy 10 rongy! Mennyire jó ez nekem , azért hogy a vevőnek olcsóbb legyen én kockáztatok 130 ezret+ a posta!
Erre senki nem gondol. Postás bennfentestől tudom!
Hogyha netalán minden stimmel , akkor a vevő másnap megkapja , de Te a pénzedet max. 4-5 nap múlva. Hogyha még egy hétvége is benne van akkor VGA nélkül vagyok több mint egy hétig , csak azért , hogy a vevőmnek jó legyen! Még ha van is másik VGA-m , akkor is az én pénzemet kamatoztatja a posta magának több napon keresztül!
Fú de k@rva jól jártam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest