- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiss.lacita
újonc
válasz
Brando37 #887 üzenetére
HÁHÁ röhögök egy jót mert engem is mindeki kiröhögött megszívtam én is ezekkel
ez a megevtt termák http://aprod.hu/hirdetes/xbox360-slim-250gb-kinect-ID1ubDL.html úgy hívom hogy SzellemBOX
ugyan az leveleztünk telo sms miden farko volt kedden utalatm hivott megjött a pénz csütötökön hivtam hoyg mi van küldje el a csomag azonositoját hoyg meg tudjam nézz hogy létezik e a csomag vagy sem azota ki van kapcsolva
valamilyen zsoltnak mutatkozott be telon 06205036866 felesége címére utaltam 25db hegyes orru mátyást OTP 11773054-00352589 Deli brigitta (zsolt vagy brigitta cime cenger danko utca 21) Rendősággel probálkozattaok áállitolag több ilyen bejelentése van akkor megszivvja megy dutyiba
Remélem visszakapom a lovém és a rendőrök segiteni tudnak mert amit mostanába mai világba csinálnak nem sok mindene max kéregetnek az utszélem birságot dobálnak stb........nem is folytatom inkább
-
törölt tag
válasz
Brando37 #887 üzenetére
35 ezernél? Elméletben egy hosszú procedúra, 3-4 tanúskodás, bírósági megjelenés után lesz egy elmarasztaló határozat szabálysértési ügyben, amit fogtok, és ez alapján polgári perben követelitek vissza a 35 ropit. (Mert ugye a szabálysértési eljárás nem a te károdról szól.)
Szóval 2 év, és van rá esély, hogy visszakapjátok a 35 ezret. De a közben felmerülő költségek miatt pénzeteknél sosem lesztek.
Ötlet: valahogy behúzni a csőbe az eladót egy másik üzletével, rávenni személyes találkozóra, stb, megtudni a nevét, címét, minél többet róla. Aztán fizetési meghagyás, vagy pár cimbora vascsővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest