- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rodman73 #3774 üzenetére
"Ezekben tökre igazad van, de ha a javító leteszteli nálam és egy másik gépen miért nem müködik?"
Valószínűleg azért mert tönkrement a kártya. Vagy már hibás volt eleve. De sajnos mielőtt szervizbe vitted szétszedted te is és.
Idézlek:
"A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el. Neten néztem hogy hová mekkora pad kell, mondom ok, benéztem."
Én nem azt mondom, hogy bármit is te rontottál el. Csak annyit, hogy nagyon nehéz bizonyítani, hogy ki is a hibás..Az egész történetben amit másképp kellett volna csinálni az az, hogy tesztelés után amint tapasztalod a hibát, írsz az eladónak és próbáljátok megoldani a dolgot és mindketten tartjátok magatokat a megbeszéltekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA V
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest