- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
stratega610
üzenetére
"azért nem utalom vissza most rögtön mindenki pénzét, mert egyrészt a futárszolgálat jelenleg nekik tartozik, nem nekem, másrészt pedig tartok tőle, hogy senki nem fog elmenni feljelentést tenni, ha nem félti a saját pénzét, és a végén én maradok hoppon a futárszolgálattal szemben"
Ez így jogilag nem stimmel (és szerintem emberileg sem). A futárszolgálat nem a megrendelőknek tartozik, hanem Neked, mégpedig annyiban, hogy nem teljesítette a Veled kötött szerződésben foglaltakat. Ezért Te természetesen perelheted a futárszolgálatot, azonban a megrendelőknek a futárszolgálathoz semmi közük. Ők Veled szerződtek, ezért feléjük Te tartozol felelősséggel. És ha Te a velük kötött megállapodást nem tartottad be, ők Téged perelhetnek és nem a futárszolgálatot.
Ettől függetlenül, ha a vevők felé hivatalos papírral igazolod, hogy a termékeket feladtad, ez nyilván a jóhiszeműségedet fogja igazolni. De mégegyszer mondom, a futárszolgálat Rád tartozik, és az ezzel kapcsolatos esetleges jogvitát nem teheted át a megrendelők nyakába. Őket kizárólag Neked kell kártalanítanod, a futárszolgálatnak meg Téged (ami persze a gyakorlatban jelentheti azt is, hogy mégis kiszállítják a megrendelt termékeket).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Death Stranding Director s Cut
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest