- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
angclung #1354 üzenetére
" (pl. a legkézenfekvőbb az utánvéttel való küldés, ami azért valamivel biztonságosabb), "
Kapsz egy féltéglát vagy egy kiégett VGA-t és bizonyítsd be, hogy nem azt kaptad amit rendeltél.
Gyakorlatilag az eladó szava áll a tiéddel szemben. Ő azt mondja majd, hogy ő feladta, csak te kamuzol, hogy nem azt kaptad.Egyik se biztonságosabb semmivel se.
-
SimonYana
addikt
válasz
angclung #1354 üzenetére
Ne is haragudj , de miért is kellene megbíznom a Te 260 napoddal és a 31 hozzászólásoddal , ha te nem bízol meg bennem a lassan 10 évemmel és a sok pozítív értékelésemmel! Arról nem is beszélve , hogy ha bebiztosítom a csomagom értékét és utánvézellel küldöm , azt nem fogod megfizetni! Ha nem veszed ár én fizetek egy valag pénzt , de ha át is veszed , 1 hetet várok a postán a pénzemre!
Ezzel szemben Te aztán rohadt sokat bevállalsz!
Nincs veled semmi bajom , csak ha lehet nem a 0 napos 0 értékelt emberektől várom a választ!
Beszélgessünk , ha legalább fele annyit eltöltesz itt mint én!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Subaru topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Proxmox VE
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest