Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
-
angclung
csendes tag
válasz
Bence01
üzenetére
Én is szeretnélek megerősíteni.
Ha lehet, ne utalj előre. Viszont ha mégis megteszed, akkor kérj tőle pár olyan adatot, mellyel utólagosan azonosítható. Pl. név, cím, telefonszám, és próbáld ezek valódiságát leellenőrizni. (Például ha bankos számlaszámra utalsz, ott a névnek egyezni kell.) Ha ennek ellenére mégis átver, a név, cím, átutalási igazolás alapján tehetsz feljelentést. 50 ezer forint alatt szabálysértés, afelett bűncselekmény ügyében fognak hivatalból nyomozni.A probléma az ilyen ügyekkel, hogy kisebb tétel (5-10 ezer forint) esetében a megkárosított általában hagyja az egészet a fenébe, mert nem éri meg neki az üggyel járó utánajárás. És szerintem akik átverik az embert, épp erre építenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest