-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck01
újonc
Sziasztok!
Aprod.hu-n pcguru2013 nevű felhasználó nagy valószínűséggel egy csaló. Még augusztus elején volt, amikor megtaláltam a hirdetését (ez egy videókártya volt) amit 24000 ft-ért hirdetett. Úgy beszéltük meg, hogy elutalom a felét és majd ha megkapom a kártyát utalom az ár másik felét is. A dolog első része meg is történt, a pénzt elutaltam, de a kártyát azóta sem kaptam meg. Az állítólagos feladás után, kérhettem én tőle a csomag azonosító számát nem írta meg,majd olyan másfél hét múlva azt mondta, hogy rossz volt a cím ezért nem jött meg. Eközben a hirdetést mindig csak megújította (erre azt a választ kaptam, hogy több ilyen kártyája is van). Végül abba maradtunk visszaküldi a pénzem amint kap fizetést, de abból meg nem maradt semmi ezért nem küldte el. Ma délig kapott időt, hogy visszautaljon, de ez sem történt meg.
Névnek Ignéczi Zoltán -t adott meg.
Ha valaki találkozik ezzel a névvel akkor semmiképpen ne utaljon neki előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 7
- Renault, Dacia topik
- Szemüveges topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest