- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ébenhercegnő
csendes tag
Sziasztok!
Engem is meg akart károsítani egy bizonyos Zoty@ [link] nevű hardveraprós.Eladtam neki egy msi eclipse plus alaplapot tökéletesen működő állapotban.Kb 1 hétig volt nála, olyan kifogásokat mondott hogy nem működik a lap és próbálgatta mindenféle memóriákkal...Mondom okés akkor küld vissza,ugye bár a hirdetésben én nem vállaltam rá garanciát.Privát beszélgetés alatt én leszűrtem már hogy ő át akar engem verni ,mert mindig ara hivatkozót hogy ő hány éve már itt van stb, stb, szöveg...Mikor megérkezett az alaplap (itt titoktartási nyilatkozat miatt nem mondhatom el a részleteket) csak annyit hogy hiányosan és sérülten küldte vissza az alaplapot.Így ezzel a lendülettel ment is vissza a címzettnek.Ezúton ajánlok neki egy kőkemény fekete pontot csalási kísérletér.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest