- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, lehet, hogy én is csalás áldozata lettem, nem tudom biztosan.
Kicsivel több mint egy hete vettem egy monitort itt az oldalon postaköltséggel együtt 12ezer forintért.
Az eladó korrekt és segítőkész embernek minősült, elutaltam neki a pénzt, ő pedig állítása szerint feladta a csomagot..viszont az csak nem jött, most már kb. 9 napja.
Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de először nem jelentkezett..aztán nagy nehezen elértem, kiderült, hogy kint dolgozik Angliában állítólag.. ő mindenáron állította, hogy feladta a csomagot..kértem tőle rakszámot, hogy megkereshessem, hol tarthat a csomag, igéretet tett, hogy ma megadja a számot..
Ma is kerestem de hiába..annyit írt, hogy majd megoldjuk, és hogy még nincs itthon.
Lehet én vagyok csak túl gyanakvó..de ha továbbra se hajlandó segíteni, szerintetek mit tegyek?
Tegyek feljelentést? És ha valóban a posta a hibás..?
Amit tudok az eladóról: név, édesanyja neve, mindkettőjük számlaszáma (először a saját számlájára kérte a pénzt, majd arra hivatkozva hogy elveszett a bankkártyája, inkább az édesanyjáéra küldette.)
A pénzt neten keresztül utaltam, szóval papíros bizonyítékom nincs, de a banki webes felületen egyértelműen szerepel, hogy elküldtem neki a pénzt, valamint megvan itt az oldalon minden PÜ amiben megbeszéltük az üzletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő