Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dancii
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, lehet, hogy én is csalás áldozata lettem, nem tudom biztosan.
Kicsivel több mint egy hete vettem egy monitort itt az oldalon postaköltséggel együtt 12ezer forintért.
Az eladó korrekt és segítőkész embernek minősült, elutaltam neki a pénzt, ő pedig állítása szerint feladta a csomagot..viszont az csak nem jött, most már kb. 9 napja.
Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de először nem jelentkezett..aztán nagy nehezen elértem, kiderült, hogy kint dolgozik Angliában állítólag.. ő mindenáron állította, hogy feladta a csomagot..kértem tőle rakszámot, hogy megkereshessem, hol tarthat a csomag, igéretet tett, hogy ma megadja a számot..
Ma is kerestem de hiába..annyit írt, hogy majd megoldjuk, és hogy még nincs itthon.
Lehet én vagyok csak túl gyanakvó..de ha továbbra se hajlandó segíteni, szerintetek mit tegyek?
Tegyek feljelentést? És ha valóban a posta a hibás..?
Amit tudok az eladóról: név, édesanyja neve, mindkettőjük számlaszáma (először a saját számlájára kérte a pénzt, majd arra hivatkozva hogy elveszett a bankkártyája, inkább az édesanyjáéra küldette.)
A pénzt neten keresztül utaltam, szóval papíros bizonyítékom nincs, de a banki webes felületen egyértelműen szerepel, hogy elküldtem neki a pénzt, valamint megvan itt az oldalon minden PÜ amiben megbeszéltük az üzletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest