- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honik77
újonc
Ja amúgy köszi a gyors választ... el is felejtettem megköszönni az előző üzimben.
Amúgy a postást kértem, hogy lehetne-e felbontani, és nem engedte, merthogy ez nem így működik, meg hogy neki még sok helyre kell mennie.
És ez sajnos így van a futároknál is.. Egyszerűen nem engedik, hogy felbontsa az ember a csomagot, merthogy nincs kifizetve, átvéve, meg nekik sietniük kell, stb stb..
Ja és sokszor még ha fel is tudnád bontani, akkor még elsőre nem látszik, hogy az jó is-e... mert ezt a terméket is ki kellett próbálgatnom, minden egységét, és az nem 1-2 perc..
Egyszer pl jártam úgy, hogy karácsony előtt megérkeztek a digit. képkeretek, amiket a nagyszülőknek vettünk, és mikor bekapcsoltam őket, hogy kipróbáljam, akkor vettük észre, hogy valszeg dobálták a futárok, és összetört a belső rész, és abszolút nem működött.. na nem semmi volt ott is, hogy visszakapjam a pénzem, de korrektek voltak a végén, és a futár költséget is ők állták odavissza..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest