- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys92
tag
Igaz engem nem károsítottak meg de nem az eladón múlott.
egy kolléga hirdette,
ezt2 napnyi beszélgetés után megbeszéltünk egy találkozót ahol is találkoztunk beültünk egy "kocsmába" meghívtam egy üccsire hogy jófej legyek leültünk tanulmányozni a dolgokat ahogy a kezembe vettem már éreztem vmi nem stimmel könnyebb kopogós müanyag pixeles kijelző stb... előkapta a tényleg eredeti dobozt mégegyszer átnéztem h hátha csak ostoba vagyok de nem le akart húzni rendesen a kis majom.
miközben nézegettem látszott rajta hogy izgul kérdezgette.. -vmi nem stimmel?!
megmondtam neki hogy ez bizony nem egy szifon kikerekedett mind2 szeme és kérdezte miért?
ő ezt a bnöjétől kapta stb ez eredeti...és akkor jött áhá biztos a gsm boltban cserélték ki neki amikor bevitte vmiértD
végül bocsánatot kért és elkullogott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest