Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Temuera76
csendes tag
Sziasztok. Vettem egy S20 FE mobilt a hardverapron egy viszonylag sok pozitiv ertekelessel biro eladotol. Elso latasra minden oke volt de egy nap hasznalat utan kiderult hogy a telefon random lecsatlakozik a mobilhalozatrol es teljesen hasznalhatatlan mint mobiltelefon. Kiprobaltam minden beallitast kulonbozo sim kartyakat de ugyanugy hasznalhatatlan volt. Irtam az eladonak aki megigerte hogy hivni fog es megoldjuk majd. Nos ez a hivas + segitseg nem tortent meg. Sõt azóta egy uzenetemre se valaszol ami megerositi a gyanumat hogy tudott eme kis hibarol. Persze pozitiv ertekelest adtam neki mert elsore minden okenak tunt. Az en keresem az volt hogy sztornozzuk az uzletet es adja vissza a vetelarat. Szoval a kerdes az hogy ilyen esetben mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm okosóra
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest