Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
czjo50
újonc
Heló, Sziasztok!Teljesen új vagyok, "...friss hús".Az előzményekről, röviden annyit, hogy már régi vásárló vagyok a neten.De mostanság elszaporodtak a csalók, sajnos.Már nem lehet teljes biztonsággal vásárolni.Régebben is történtek átverések, de csak 2-3000-ft-os, s nem tartottam fontosnak, az összeg kicsinysége miatt lépéseket tenni!De most, nagyon ki akadtam!Tizenötezer Ft, alap,+ kb +10-11000 járulékos költség.Ez a károsítás végeredménye.Detk telefont vásároltam, s hibátlan újszerű állapotúnak volt leírva.A valóság ezzel szemben, erősen használt, buherált készülékről volt szó.A hálózati tápkábel volt"...javítva", nagyon ügyesen.A készülék kipróbálásakor hibátlanul működött.Ekkor hozzáfogtam beszerezni, töltőt, aksikat.Az üzlet lebonyolítása kb. két hét volt.Mikor beüzemeltem a készüléket újra, hát kb 35-40 percig szépen működött, aztán se TV, se Analóg telefon vonal.Megírtam az eladónak, hogy probléma van a telóval, s tettem fel pár kérdést, de még véletlenül sem a feltett kérdésekre válaszolt.Eztán szakemberhez fordultam.Ő elmondta, hogy szemmel látható a buherálás nyoma, s nem kellett mást tenni, mint a vezetéket megmozgatni, s már meg is volt a hiba.Azért nem működött semmi, mert rövidzárlatot okozott.Hát ennyi a történet.A koma 3 nap garanciát biztosít.Zseniális a megoldása.Az igazi nesze semmi fogd meg jól.Ráadásul a készülék Angliából származik.Nincs Magyarosítva.Az az érzésem, hogy nem vagyok egyedül akit átvert.Várom, hogy mi a véleményed?Mit tanácsolsz mit tegyek?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest