Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Jófogáson adtam el egy alaplapot.
Ez egy Engineering Sample Asus Maximus VII Impact lap, melyről a hirdetésben leírtam, hogy nincsen meg semmi tartozéka, illetve a doboza sem, és mivel ES alaplapról van szó, így a kiskereskedelmi verzióhoz képest elrendezésbeli különbségek is vannak. Az általam feltöltött képen láthatók ezek a különbségek, illetve a hiányosságok is.Ennek ellenére a vásárló most azzal vádol, hogy átvertem, mivel nem tájékoztattam ezekről a dolgokról, annak ellenére, hogy a hirdetésből szerintem minden gondolkodni képes ember rájön, hogy milye nincs és milye van meg az alaplapnak. Ezen felül még csak nem is kérdezett semmit sem azon kívül, hogy utánvéttel tudom-e küldeni az alaplapot. Semmiféle olyan viselkedést sem mutatott, mely alapján azt tudnám feltételezni, hogy elolvasta a hirdetést és alaposan megnézte a képet - illetve tudja, hogy mit vesz -, mert szerintem ha kételyei vannak egy vásárlónak, akkor szimplán kérdez.
Hosszabb chatelést követően - mely az ő oldaláról az én elég durva káromkodásokkal teletűzdelt szidásomat, illetve rendőrséggel való fenyegetődzést tartalmazott - megírtam neki, hogy amennyiben ugyanolyan állapotban, működőképesen vissza tudja küldeni az alaplapot, akkor természetesen visszautalom neki az általa fizetett összeget (ez ilyen 22.000 forint körül van az utánvéttel kombózott házhozszállítás miatt), mivel elég menő kis NAS-t tudnék összerakni belőle. Nem is beszélve arról, hogy ritkaságát figyelembe véve külföldről már volt az általa kifizetett összeg többszörösét ajánló érdeklődőm is.
Szerintetek ha nem fogja elfogadni az általam felajánlott visszavásárlást, és elmegy a rendőrségre ahol valamilyen úton-módon feljelent, mire számíthatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
 - Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest