Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Írnék néhány mondatot egy itteni igencsak aktív, de kevésbé megbízható tagról.
Az illető: Gáboromm
Január 28.-an vásároltam tőle egy Dualsense kontrollert személyes átvétellel Pesten, kpban fizetve. Azóta nem küldte el emailben a garijegyet. Hiába kértem már vagy tízszer. Emellett régebben hirdettem egy PS5-ot, jelentkezett rá, kell neki, jegeljem, töröljem, előleget akart utalni, amiből semmi nem lett, aztán két napra rá keresett és egy 40k-val olcsóbb ajánlatot tolt be. A hirdetésen épp kiemelés és előresorolás is aktív volt. Több PS-t hirdető usertol hallottam, hogy az ő hirdetéseiket is kilőtte bizonyos időre ugyanezzel a szöveggel, ő addig vígan árulta a sajátjait.
Akartam neki egy negatív értékelést adni, moderátori segítséggel, hisz ő magától úgysem fogadná el az értékelési kezdeményezést, sikerült is, de egy újabb ígéret és egy jónak mondható deal-t ajánlott. Vásároltam tőle április 11.-én, számlát, minden létező adatot, elérhetőségét amire szükség volt megadtam neki, majd jelezte, hogy másnap estig küldi emailben. Ez azóta se történt meg. Lassan 2 hét elteltével.
4 alkalommal írtam neki telefonon. Az SMS-eket látja, de nem reagál, itt meg hiába írok neki, belép, de a tőlem kapott üzeneteket el sem olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Iqos cigaretta
- Bundle topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest