-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
J o e
tag
Név: Norbi111
Amit vásároltam: Gigabyte S775 alaplap (működőként hirdetve)Egészen a termék átvételéig minden rendben ment, találkoztunk, kifizettem a vételárat, telefonszámot is cseréltünk. A lap próba után sajnos nem adott képet, pedig több rammal és procival is próbáltam. A problémát azonnal jeleztem Neki és ekkor még reagált, azt ígérte, majd januárban visszaadja a vételárat. Azóta többször is írtam Neki megoldást keresve, de másfél hónapja válaszra sem méltat (pedig belépett azóta), sem privátban, a telefonját sem vette fel pedig többször próbáltam elérni.
Anyagi károm minimális, igazából sejtem, hogy ez a dolog már nem fog megoldódni, de szeretném, ha mementóként itt maradna az eset, érdemes odafigyelni a vele való üzleteléskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- iPhone topik
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest