- iPhone topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Fotók, videók mobillal
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
válasz
angclung #2188 üzenetére
Személy szerint (és ez csak a személyes meglátásom a dolgokról meg ahogy jópár alkalommal itten is adtam el dolgokat): eladni vagy személyes átvétellel vagy ha az eladó előre utalja a pénzt.
Független attól hogy sokan hangoztatják hogy soha ne utalj előre, én eladóként meg azt mondom hogy ameddig nincs a pénz a kezemben, addig nem küldök csomagot senkinek, ilyen egyszerű és vevőként se feltétlen várom el az ellenkezőjét az eladótól.
Eddig szerencsére megúsztam átverés nélkül, bár kétszer is ellenőrzöm hogy kivel állok le üzletelni, legyen az bármelyik platform.
'Szerintem a vevő is mondhatja ugyanezt fordított előjellel.Miért kéne a vevőnek jobban bíznia az eladóban, mint fordítva?"
ez egyike az ún paradoxhelyzeteknek sajnos, bár kulcsszó itt is a bizalom, máshogy nem egészen megy, hacsak tényleg nem lehetséges személyes átvételi lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest