Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fematthew89

tag

Sziasztok!

Sajnos hasonlóan jártam, mint Rossifumi46 fórumtárs és még sokan mások, hogy vettem itt egy Samsung 120 GB-os SSD-t, amit előre utalva kifizettem 09.04-én és akkor azt ígérte az eladó, hogy a héten hétfőre azaz 8-ára megérkezik a csomag. Ehhez képest nem jött meg rá is írtam stratega610 eladónkra, aki elfelejtett szólni, hogy egy bizonyos trust futárszolgálat hozná viszont náluk technikai-logisztikai zűr van ezért késnek két napot. Na most a két nap letelt szerdán (10-én) ekkor már írtam a futárnak is egy e-mail, amire egy automata küldött választ, ugyanis mindannyian ezt kaptuk, akik megkérdeztük, hogy elnézést a kellemetlenségért bla bla bla, csütörtökön és pénteken kiszállításra kerülnek a csomagok. Elve nem találok róluk semmi infót a neten, úgyhogy nem tudom mi lesz ennek a vége, de elég átverés szaga van.
    Valaki esetleg találkozott már ezzel a trust futár nevezetű céggel?
    Egyébként az eladónak pozitív értékelései van az új rendszerben (3 db) és mindegyik esetben személyesen vitte az alkatrészt hibátlanul (erre rákérdeztem a fórumtársaknál). Úgyhogy nem tudom mi fog ebből kisülni, de nekem már kételyeim vannak minden téren.
    Elég sokan lettünk megkárosítva, úgyhogy véleményem szerint egy egységes feljelentés vagy valami hasonló segíthetne az ügyből jól kijönni. Szerintetek?

Üdv: Máté

Új hozzászólás Aktív témák