- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fematthew89
tag
Sziasztok!
Sajnos hasonlóan jártam, mint Rossifumi46 fórumtárs és még sokan mások, hogy vettem itt egy Samsung 120 GB-os SSD-t, amit előre utalva kifizettem 09.04-én és akkor azt ígérte az eladó, hogy a héten hétfőre azaz 8-ára megérkezik a csomag. Ehhez képest nem jött meg rá is írtam stratega610 eladónkra, aki elfelejtett szólni, hogy egy bizonyos trust futárszolgálat hozná viszont náluk technikai-logisztikai zűr van ezért késnek két napot. Na most a két nap letelt szerdán (10-én) ekkor már írtam a futárnak is egy e-mail, amire egy automata küldött választ, ugyanis mindannyian ezt kaptuk, akik megkérdeztük, hogy elnézést a kellemetlenségért bla bla bla, csütörtökön és pénteken kiszállításra kerülnek a csomagok. Elve nem találok róluk semmi infót a neten, úgyhogy nem tudom mi lesz ennek a vége, de elég átverés szaga van.
Valaki esetleg találkozott már ezzel a trust futár nevezetű céggel?
Egyébként az eladónak pozitív értékelései van az új rendszerben (3 db) és mindegyik esetben személyesen vitte az alkatrészt hibátlanul (erre rákérdeztem a fórumtársaknál). Úgyhogy nem tudom mi fog ebből kisülni, de nekem már kételyeim vannak minden téren.
Elég sokan lettünk megkárosítva, úgyhogy véleményem szerint egy egységes feljelentés vagy valami hasonló segíthetne az ügyből jól kijönni. Szerintetek?Üdv: Máté
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5531 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest