- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fematthew89
tag
válasz
stratega610 #1481 üzenetére
Rendben van, PM-ben értekezzünk!
-
fematthew89
tag
Sziasztok!
Sajnos hasonlóan jártam, mint Rossifumi46 fórumtárs és még sokan mások, hogy vettem itt egy Samsung 120 GB-os SSD-t, amit előre utalva kifizettem 09.04-én és akkor azt ígérte az eladó, hogy a héten hétfőre azaz 8-ára megérkezik a csomag. Ehhez képest nem jött meg rá is írtam stratega610 eladónkra, aki elfelejtett szólni, hogy egy bizonyos trust futárszolgálat hozná viszont náluk technikai-logisztikai zűr van ezért késnek két napot. Na most a két nap letelt szerdán (10-én) ekkor már írtam a futárnak is egy e-mail, amire egy automata küldött választ, ugyanis mindannyian ezt kaptuk, akik megkérdeztük, hogy elnézést a kellemetlenségért bla bla bla, csütörtökön és pénteken kiszállításra kerülnek a csomagok. Elve nem találok róluk semmi infót a neten, úgyhogy nem tudom mi lesz ennek a vége, de elég átverés szaga van.
Valaki esetleg találkozott már ezzel a trust futár nevezetű céggel?
Egyébként az eladónak pozitív értékelései van az új rendszerben (3 db) és mindegyik esetben személyesen vitte az alkatrészt hibátlanul (erre rákérdeztem a fórumtársaknál). Úgyhogy nem tudom mi fog ebből kisülni, de nekem már kételyeim vannak minden téren.
Elég sokan lettünk megkárosítva, úgyhogy véleményem szerint egy egységes feljelentés vagy valami hasonló segíthetne az ügyből jól kijönni. Szerintetek?Üdv: Máté
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest