- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Hát...nézd, lehet ha most kéne választani, nem ezt választanám. Jelenleg egy fekete iPod Videom van, 30gb-os és a hátlapja egyedileg lézergravírozott...karácsonyi akció USA-ba volt...
Én ezt 63e-t szereztem, sztem elég jó áron. Zsír újonnan. Video lejátszás ami szeretek még benne, mert tényleg nagyonszép képe van.
Igazából ami iPodba még nagyon jó, hogy értékálló. És ez jó dolog, ha 1-2év múlva elakarod még adni.
Nekem többi mp3 lejátszóval nincs rossz tapasztalatom, vagy nem akarok rájuk rosszat mondani. Nekem egyszerűen eddig ez jött be. Biztos pár év múlva lesz vmi más ami jobban bejön, akkor talán eladom ezt. De igazából, kiszolgálja azt ami nekem kell. Bár tény, hogy könnyen karcolódik. Sajnos, pedig én tényleg rettentően vigyázok mindenemre, erre is, eleje tiszta hajszálkarcmár. Pedig semmi extra behatás nem érte. Másik mondjuk, hogy gyártó 18órát ír akksira...nekem ezt még nem sikerült hoznomde mondjk ez nem jelent semmit. Nekem belefér, hazajövök úyis rátolom gépre és töltődik.
Kényesség ami para inkább. Előző iPodom azért nem volt eből a szempontból ennyire parás. az nem karcolódott. -
Papa-Georgo
senior tag
Sztem ez pont olyan, minthogy kinek milyen nő jön be.
Mindenkinek más tetszik. Igazából, nekem sokféle lejátszó tetszik ezen kívül, de vhogy nem volt kedvem kísérletezni.
Anno mikor első mp3 lejátszómat megvettem még elég drága volt, 50e, ez kb. 6-7éve volt.
Volt benne 64mb memo, egy egy 128as smartcard volt benne. így közel 200megám volt.Elég volt. Aztán úgyalakult, hogy letudtam cserélni egy iPodra. Aztán rövid idő után azt egy újabb iPodra...és igazából nem bántam meg. -
Papa-Georgo
senior tag
Őszintén..nekem már 2. iPodom van...igazából nem jobb annyival, mint amennyivel drágább...viszont egy valami van. Sztem sokkal elgánsabb.
Én ipodot elsőre úgy láttam, hogy még nem tudtam miaz. De ahogy kézbe vettem, egyből tudtam hogy ilyen kell nekem, de mondom még aztsem tudtam mire jó, csak éreztem hogy ez annyira jó, hogy kell
Szóval engem megragadott. Első iPodom elött elég sokáig egy noname flash memóriás mp3-am volt, legalább 4évig. max. 192mb zene ment rá... Ehhez képest, most van 30Gb helyem
Nemtudom, az iPod az iPod egyszerüen. Én nem vagyok egy márkabuzi, mert amúgy nincsenek márkás cucciam, nem jellemző rám. De ez vhogy megragadott és úgyéreztem ezzel jól érzem magam. Igazából egy dolgot hiányolok beleőle az a rádió...
legjobban azt szeretem benne, hogy akár zseben keresztü lis tudom buzerálni, nem kell távírtó hozzá...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest